fredag 31 december 2010

365 böcker


Med början i morgon så hade jag tänkt mej ett nytt dagligt tema här. Där jag tar en bok om dagen som jag skriver något kort om. En bok jag läst, men kanske inte nyligen. Troligtvis, av praktiska skäl, kommer det mest att bli böcker jag äger.
Och som jag tycker är intressanta på nåt sätt.

Dessa inlägg kommer att ha etiketten "365 böcker" då jag tänker ha ett sådant varje dag ett år framåt - eller så länge jag pallar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det här ser din far mycket fram emot. Jag kommer att göra en counter varje dag. Njut av det nya året. E

Vixxtoria sa...

Det känns ju lite grann som om du stjäl hela mitt bloggkoncept ;-)

(Jag har för övrigt aldrig riktigt förstått den där idén som de flesta bokbloggar bygger på – att man nästan bara skriver om böcker man precis har läst.)

Petter sa...

Många bloggar bygger på recensioner av böcker och liknande. De brukar ju vara av böcker man nyss läst eller annat man just sett eller luktat eller hört.

Vixxtoria sa...

Det är det där "nyss" läst som jag hakar upp mig på. När man antagligen läst så himla mycket annat som oftast är intressantare tidigare i livet.

Vilka bloggar bygger på det man luktat förresten? Eller jo, det finns antagligen mögelhundsbloggar och parfymtillverkningsbloggar.

Petter sa...

Det är väl inget som heller säjer att man har något intressant att säja om en bok när man har läst den, även om boken i sej är intressant.
Men konventionen i sej är inte särskilt underlig.

Det är väl rätt ofta man läser om hur böcker luktar.